Veelgestelde vragen

Waarom moet ik me eerst registreren voordat ik een zitplaats kan reserveren?

De tribune is alleen toegankelijk met een persoonlijk ticket. Om dit ticket te versturen, hebben we je gegevens nodig. Als je ons via ons platform een Kielemaatje vraagt of je hiervoor aanmeldt, kunnen we op basis van je persoonsgegevens de beste match maken.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik terecht?

Stuur een mail naar [email protected] en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Waar bevindt de zittribune zich tijdens de optocht?

De tribune bevindt zich op de Oude Vest ter hoogte van de Stadsgalerij.

Is de zittribune hoog? Ik heb namelijk moeite met traplopen.

De tribune heeft 4 niveaus met aan beide zijden een trap. We proberen ter plaatse zoveel mogelijk rekening te houden met specifieke wensen. Kielegatters die gemakkelijk trappen kunnen beklimmen, verwijzen we naar de hogere zitplaatsen, en stadsgenoten die wat meer moeite hebben, worden lager geplaatst. Er zullen altijd mensen aanwezig zijn om bezoekers naar hun plek te begeleiden. Wil je garantie voor een specifieke plek, kom dan op tijd. De tribune wordt om 12.11 uur geopend.

Zijn er stallingsmogelijkheden voor een rollator en scootmobiel?

Je kunt je rollator of scootmobiel naast of in de buurt van het podium plaatsen. Gedurende de hele optocht zullen er twee beveiligers in de buurt van het podium aanwezig zijn. Er is echter geen specifieke overdekte stalling beschikbaar.

Hoeveel zitplaatsen zijn beschikbaar?

Er zijn 123 zitplaatsen beschikbaar.

Hoeveel rolstoelen passen er op het verhoogde platform?

Er is ruimte voor 10 rolstoelen.

Is er een toilet aanwezig?

Ja, er is 1 mindervaliden toilet aanwezig bij de zittribune en het rolstoelplatform.

Is de tribune overdekt?

Ja de zittribune is overkapt. Maar we verwachten dat Clara ons goed gezind is dit jaar, dus houden rekening met goed weer ;-)

Hoe laat komt de optocht langs de tribune?

De optocht gaat om 12.11 uur van start bij de Hoge brug bij de Nieuw Prinsenkade. We verwachten dat de eerste deelnemers rond 14.00/14.30 uur langs de tribune zullen komen.

Vanaf welk tijdstip kan ik plaatsnemen op de tribune?

Wij openen de tribune vanaf 12.11 uur, bij de start van de optocht.

Waar kan ik als Kielemaatje het beste parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Chasse Parking onder het Chasse Theater (Coulissen 2, 4811 DX Breda). In deze garage zijn ook 12 gehandicaptenparkeerplaatsen. Helaas kunnen wij deze niet voor je reserveren. Vol = vol.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig op dit platform?

We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. We bewaren alle gegevens zorgvuldig en gebruiken deze uitsluitend voor deze applicatie. Meer informatie over ons privacybeleid is te vinden op kielegat.nl.